Onkologisk Forum 2020

PLATINUM SPONSOR

For å se videoopptak fra faggruppemøtene, vennligst klikk på lenkene nedenfor

For å delta på et digitalt faggruppemøte, klikk på lenken under faggruppetittelen. Vi benytter Zoom. Du trenger verken innlogging eller registrering, og du kan følge med fra datamaskin, nettbrett eller telefon. Vi anbefaler å klikke på lenken i god tid før møtet begynner. Zoom fungerer best ved å bruke nettleseren "Chrome" eller "Edge", og vi kan anbefale bruk av headset for ikke å forstyrre dine omgivelser.

Norsk Forum for Gynekologisk Onkologi

11. februar 2021, kl 16 - 20

Klikk her for å delta

PLATINUM SPONSOR 

Platinum sponsor Pfizer

Norsk lungekreftgruppe

Dette faggruppemøtet ble ikke filmet.

 

PLATINUM SPONSOR

Annonse Novartis

Hvordan se opptak fra møtene

Noen av faggruppemøtene ble filmet. Disse videoopptakene ligger nå tilgjengelig om man klikker på lenkene over. Du kan velge å se videoen i nettleseren eller laste ned som fil til senere. Videofilene er i mp4-format, og du trenger en mp4-spiller om du velger å laste ned til egen enhet.

 

Vi gjør oppmerksom på at filene er store og vil kreve en del båndbredde for å kunne lastes ned/ses. Du kan benytte enhver nettleser, men vil vi anbefale  nettleseren Chrome. Du trenger ikke noe spesielt utstyr, men du kan vurdere å bruke hodetelefoner for å høre på foredragene, for ikke å forstyrre dine omgivelser.

SILVER SPONSORS